Skap et hyggelig og funksjonelt hjemmekontor
Hjemmekontor

Skap et hyggelig og funksjonelt hjemmekontor

Å få hjemmekontoret på stell er nøkkelen til å skape en kontorplass som er funksjonell, inspirerende og som holder deg produktiv. Uansett om du har et helt rom til rådighet eller om du jobber fra et hjørne i stuen, er det helt avgjørende med smarte oppbevaringsløsninger som holder plassen ryddig og velorganisert.

 

Vi har satt sammen noen praktiske tips til hvordan du kan sørge for at hjemmekontoret blir en mer funksjonell og hyggelig plass: 

" width=

Hold orden med smart oppbevaring

Ligger kalkulatorer, stiftemaskiner og binderser og flyter? Små kurver er perfekte til å oppbevare mindre kontorutstyr i. Med flere ulike farger å velge mellom kan du enkelt finne en som komplimenterer resten av hjemmekontoret ditt. Til organisering av pennekaoset er en praktisk pennholder alfa og omega. 

 

Utnytt veggplassen

Gjør dokumentene dine lett tilgjengelige ved å organisere dem på smarte vegghyller. Disse veggløsningene gir deg et oversiktlig arkiveringssystem uten å ta opp mer plass på skrivebordet ditt. Avhengig av hvor mye veggplass du har, kan du enkelt montere flere vegghyller ved siden av eller over hverandre. Trenger du å frakte arkiver til og fra hjemmekontoret? Da er det veldig praktisk med et hjemmearkiv

 

Les også: Organiser hjemmet ditt med The Home Edit!

 

Gjør kontorplassen personlig 

Hvorfor ikke tilføye en korktavle til veggen der du kan henge personlige bilder og kort for å holde deg inspirert gjennom dagen? Enten det er bilder av tropiske sandstrender eller barnas kunstverk, vil det garantert sette et hyggelig preg på kontorplassen din og gjøre det til et mer trivelig sted å jobbe. 

 

Maksimer plassen under skrivebordet 

Hver eneste centimeter på hjemmekontoret bør utnyttes, og det gjelder også den ledige plassen under eller ved siden av skrivebordet ditt. En kompakt skuffeseksjon holder ladere, ekstra kabler og annet klumpete kontorutstyr ute av syne. Ta gjerne oppbevaringen til nye høyder ved å ta i bruk praktiske skuffeinnsatser for bedre organisering i skuffene.  

 

Sørg for god belysning

God og riktig belysning bør ikke undervurderes. Sitter du å jobber i dårlig lys, kan dette ha en negativ påvirkning på din jobbprestasjon. Du blir mer sliten i øynene enn ellers, og denne økte fokuseringen kan gi deg hodepine over tid. Sørg derfor for å lyse opp arbeidsplassen med en god skrivebordslampe. Ikke bare vil øynene dine takke deg – det vil også bli lettere å få øye på deg på Teams-møter!

" width=

Skap en ergonomisk arbeidsstasjon

Dersom ergonomi ikke allerede er et kjent begrep for deg, er det på tide å lære litt mer om det. En ergonomisk riktig arbeidsstasjon er nemlig designet for å forbedre komforten, helsen og produktiviteten ved hjelp av kontormøbler som sørger for at ryggen, nakken, skuldrene og håndleddene ikke blir unødvendig belastet. En ergonomisk stol har mange funksjoner og innstillingsmuligheter som hjelper deg å finne en god og variert sittestilling. I tillegg kan det være lurt å vurdere et ståbord som lar deg både stå og sitte i en perfekt, ergonomisk høyde. 

 

Hos Staples har vi alt du trenger for å optimalisere hjemmekontoret. Utforsk hele vårt utvalg av kontormøbler her.