Organiser hjemmet ditt med The Home Edit!
Oppbevaring

Organiser hjemmet ditt med The Home Edit!

Har du fått med deg Netflix-sensasjonen «The Home Edit»? Ryddedronningene Clea Shearer og Joanna Teplin fra Tennessee i USA hjelper både vanlige kunder og kjendiser som Reese Witherspoon, Khloe Kardashian og Gwyneth Paltrow med å skape velorganiserte rom. Serien har inspirert mange til å ville skape samme ro og orden i sitt eget hjem – og nå kan du også det! Ryddeduoen har nemlig lansert en egen serie med smarte og stilrene oppbevaringsprodukter av høy kvalitet, og nå er denne endelig tilgjengelig hos Staples. Produktene er basert på «The Home Edit»-duoens lange erfaring med å organisere andres hjem, og er utviklet for å skape smarte løsninger til baderom, klesskap og kjøkken. 

" width=

Få orden på badet
Jo mindre plass, desto mer synlig blir rotet – og nettopp derfor trenger skuffer, skap og hyller på badet litt ekstra omtanke. Å skape et funksjonelt oppbevaringssystem som forenkler og passer til dine morgenrutiner, vil spare deg for både tid og stress. 

Først og fremst – aldri undervurder hvor mye du kan få plass til i skuffene. The Home Edits innsatser for baderomsskuffer er geniale til organisering av sminke og alt annet du oppbevarer der. Lag gjerne en såkalt hverdagsskuff der du legger alle produkter du bruker to ganger om dagen, som blant annet tannbørste, tannkrem, kontaktlinser og ansiktskrem. Hårbørste og andre redskaper som rettetang og hårføner kan organiseres i en innsats for varmemotstandig hårverktøy, slik at du ikke trenger å være redd for skader og svimerker. 

" width=

Aldri mer kaos i klesskapet
Å holde klesskapet ryddig er en stadig pågående prosess. Og sluntrer du unna, kan det på få dager gå fra å være ryddig og funksjonelt til rotete og dysfunksjonelt. Heldigvis finnes det råd. Med smarte oppbevaringsprodukter fra The Home Edit vil du raskt erfare at det kreves mindre innsats for å opprettholde orden og oversikt i klesskapet ditt. 

Hvorfor det ofte blir kaos, er fordi det er mange ulike ting som skal oppbevares på samme sted – alt fra klær og sko til vesker, belter og skjerf. For å unngå altfor mange plagg i samme hylle, anbefales det stilrene hylledelere laget av slitesterk, klar PET-plast. Disse er ikke bare praktiske for inndeling av klær, men de sørger også for at du får utnyttet hylleplassen bedre. Har du masse tilbehør som ligger og flyter? Sorter gjerne vesker, belter og skjerf på et oppheng i klesskapet eller heng dem på allsidige S-kroker

Det er ofte ikke så mye som skal til for å skape bedre orden i klesskapet, og et par geniale oppbevaringsprodukter kan gjøre en stor forskjell. 

" width=

Skap et velorganisert kjøkken
Synes du det er vanskelig å holde orden på kjøkkenet? Det er du ikke alene om. Nettopp derfor har The Home Edits grunnleggere, Clea og Joanna, utviklet mange smarte løsninger for oppbevaring av mat og kjøkkenprodukter. 

Et godt organisert kjøleskap er noe av det beste de vet, og deres gjennomsiktige oppbevaringsbokser til grønnsaker og bær kan enkelt stables oppå hverandre. Boksene har lokk og brett til drenering, slik at frukt og grønt holder seg friskt og fuktigheten holdes ute. 

" width=

For effektiv organisering i skuffer og skap, består The Home Edit-kolleksjonen av gjennomsiktige oppbevaringsbokser for tørrvarer i flere ulike størrelser. De lufttette boksene sørger for at pasta, frokostblanding, knekkebrød og andre tilsvarende varer holder seg lenger, samtidig som du får full oversikt over hva du faktisk har. 

Krydder, oljer og andre løse gjenstander står ofte bakerst i skapet eller skuffen og kan skape stor frustrasjon. Løs problemet ved å plassere dem på geniale snurrebrett som roterer 360 grader.
" width= Vi hos Staples vet å sette pris på et organisert hjem, og tilbyr derfor et bredt utvalg av The Home Edit-kolleksjonen i vår nettbutikk. Sjekk ut alle produktene her