Alt i orden!

Historien vår i Norge starter den 1.mai 1865. Da åpnes Richard Andvords papirhandel på Stortorget i Oslo. Senere ble Andvord slått sammen med Tybring-Gjedde, flere endringer skjedde, og i 2008 ble vi Lyreco. I dag er vi eid av Lyreco, et europeisk familieselskap med virksomhet over store deler av verden..

Hos oss får du kvalitetsvarer til gode priser, og vårt eget merke til enda bedre priser. Du finner alt innen rekvisita, utstyr og løsninger til arbeidsplassen, til å holde det rent og hygienisk og til å lagre, organisere og planlegge. I tillegg er vi opptatt av løsninger som engasjerer, motiverer og sørger for et godt samarbeid.

Fokus på kunden og på kloden

Vår viktigste verdi er å ha kundefokus, og vi har bygget opp hele selskapet rundt dine behov. Derfor kan du selv velge hvordan du vil handle hos oss – i nettbutikken, i våre varehus, i din bedrifts bestillingsportal, via våre forhandlere eller gjennom vårt kundesenter. Du kan hente varene du har bestilt i våre butikker, eller du kan få dem levert der du er. Vi selger det du trenger for at både hverdagen og festen skal fungere. Vi har løsningene du trenger for at du skal kunne ha det rent og ryddig rundt deg. Vi har tjenester som gjør at du ikke går tom for det tilbehøret du trenger for å få gjort det du egentlig vil gjøre. Og vi hjelper deg til å handle bærekraftig, slik at det du gjør ikke går ut over kloden og den neste generasjonen.