Nå er vi Lyreco!

 

Lyreco og Staples er bedre sammen.

 

Med over 150 års erfaring i å levere produkter, tjenester og løsninger til arbeidsplasser, hjem og fritid er vi i "nye" Lyreco Norge nå klare til å føre arven videre i et forent selskap.  Vi er nå Norges største enkeltselskap i vår bransje, og det forplikter. Nå som to blir ett, blir vi enda bedre sammen.

 

Hele salgsstyrken, alle medarbeiderne i kundesenteret, og våre 22 butikker er klare til å gi råd og veiledning til deg som kunde. Vi finnes over hele landet, og vi skal bruke vår fagkunnskap til å hjelpe deg.

 

Vi har blitt en enda større global aktør, med enda større lokal ekspertise. For deg som kunde betyr det at tilbudet vårt skal bli enda bedre. Produktutvalget vårt omfatter kontor, renhold, teknologi, møbler, oppbevaring, catering og hobby, og er i stadig utvikling. Bærekraftperspektivet er en del av vår identitet, og vi skal lede utviklingen i bransjen.

 

I Lyreco arbeider vi for å gi deg A great working day. Delivered. Vi leverer de beste produktene og løsningene for å legge til rette for en god arbeidsdag, enten du er på arbeidsplassen, hjemme eller på farten. For oss betyr det at vi legger listen høyt, prioriterer kvalitet, og jobber hver dag for å bli enda bedre.

 

Vi gir oss ikke før alt er i orden!