Amaretti Flavoured Oat Latte

Amaretti Oat Latte

Unn deg en forfriskende og luksuriøs iskaffeopplevelse! Denne oppskriften forener kremet pistasj, silkemykt kaldt melkeskum og søte marshmallows i en uimotståelig kombinasjon - perfekt for varme sommerdager.

Fremgangsmåte:

  1. Smør pistasjkremen i bunnen og opp langs innsiden av et stort View-glass.
  2. Legg 3 isbiter i glasset og tilsett 50 ml Oat Barista havredrikk.
  3. Bruk en Zenius- eller Momento 100-maskin: Hell 100 ml Oat Barista havredrikk i Aeroccinoen, lukk lokket og trykk på knappen for kaldt melkeskum.
  4. Når skummet er klart, hell det forsiktig over isen i glasset. La det være litt plass øverst.
  5. Brygg 40 ml Amaretti Decaffeinato direkte i glasset.
  6. Topp med et dryss av hakket pistasjnøtter.

Ingredienser:

  • 5g pistasjkrem
  • 3 isbiter
  • 150 ml Oat Barista havredrikk
  • 5 g hakket pistasjnøtter
  • 1 kapsel Amaretti Decaffeinato

Utstyr:

  • Zenius-maskin eller Momento-maskin
  • Aeroccino 4
  • 1 View-glass

Merk: Hvis du bruker en Aguila- eller Momento & Milk-maskin, skal alternativ melk ikke tilsettes via melkefunksjonen.