Cinnamon Cloud Latte

Cinnamon Cloud Latte

Smak på denne festlige Cinnamon Cloud Latte med hint av kanel og pisket krem på toppen.

Fremgangsmåte:

  1. Bruk en Zenius- eller Momento 100-maskin: Hell 100 ml melk i Aeroccinoen, lukk lokket og trykk på knappen for varm melk.
  2. Hell 10 ml daddelsirup i et View-glass og brygg 110 ml Origin Indonesia direkte i glasset.
  3. Hell den varme melken over i glasset.
  4. Topp med et godt lag pisket krem.
  5. Pynt med en kanelstang og kanelpulver. Tips: bruk den som rørepinne for å tilføre ekstra smak av kanel til oppskriften.

Ingredienser:

  • 10 ml daddelsirup
  • 1 kapsel Origin Indonesia
  • 100 ml melk
  • Pisket krem til topping
  • Litt kanelpulver
  • 1 kanelstang

Utstyr:

  • Zenius-maskin eller Momento-maskin
  • Aeroccino 4
  • View-glass