Cinnamon Cloud Latte
                Smak på denne festlige Cinnamon Cloud Latte med hint av kanel og pisket krem på toppen.
Fremgangsmåte:
- Bruk en Zenius- eller Momento 100-maskin: Hell 100 ml melk i Aeroccinoen, lukk lokket og trykk på knappen for varm melk.
 - Hell 10 ml daddelsirup i et View-glass og brygg 110 ml Origin Indonesia direkte i glasset.
 - Hell den varme melken over i glasset.
 - Topp med et godt lag pisket krem.
 - Pynt med en kanelstang og kanelpulver. Tips: bruk den som rørepinne for å tilføre ekstra smak av kanel til oppskriften.
 
Ingredienser:
- 10 ml daddelsirup
 - 1 kapsel Origin Indonesia
 - 100 ml melk
 - Pisket krem til topping
 - Litt kanelpulver
 - 1 kanelstang
 
Utstyr:
- Zenius-maskin eller Momento-maskin
 - Aeroccino 4
 - View-glass