Golden Hibiscus Latte

Golden Hibiscus Latte

Nyt en kaffe med smak av søte mandel, hibiskus, honning og aromatiske spiselige blomster. Pynt gjerne med amarena-kirsebær for et elegant og smakfullt løft.

Fremgangsmåte:

  1. Bruk en Zenius- eller Momento 100-maskin: Hell 120 ml melk i Aeroccinoen, lukk lokket og trykk på knappen for varm melk.
  2. Hell 10 ml honning i et View-glass og brygg 110 ml Amaretti Decaffeinato direkte i glasset.
  3. Hell den varme melken over i glasset.
  4. Dryss over litt tørkede spiselige hibiskusblomster eller lignende aromatiske spiselige blomster.
  5. Valgfritt: Tilsett 2 amarena-kirsebær på siden.

Ingredienser:

  • 10 ml honning
  • 1 kapsel Amaretti Decaffeinato
  • 120 ml melk
  • 1g spiselige tørkede hibiskusblomst
  • 2 amarena-kirsebær (valgfritt)

Utstyr:

  • Zenius-maskin eller Momento-maskin
  • Aeroccino 4
  • View-glass