Amaretti Flavoured Oat Latte
Unn deg en forfriskende og luksuriøs iskaffeopplevelse! Denne oppskriften forener kremet pistasj, silkemykt kaldt melkeskum og søte marshmallows i en uimotståelig kombinasjon - perfekt for varme sommerdager.
Fremgangsmåte:
- Smør pistasjkremen i bunnen og opp langs innsiden av et stort View-glass.
- Legg 3 isbiter i glasset og tilsett 50 ml Oat Barista havredrikk.
- Bruk en Zenius- eller Momento 100-maskin: Hell 100 ml Oat Barista havredrikk i Aeroccinoen, lukk lokket og trykk på knappen for kaldt melkeskum.
- Når skummet er klart, hell det forsiktig over isen i glasset. La det være litt plass øverst.
- Brygg 40 ml Amaretti Decaffeinato direkte i glasset.
- Topp med et dryss av hakket pistasjnøtter.
Ingredienser:
- 5g pistasjkrem
- 3 isbiter
- 150 ml Oat Barista havredrikk
- 5 g hakket pistasjnøtter
- 1 kapsel Amaretti Decaffeinato
Utstyr:
- Zenius-maskin eller Momento-maskin
- Aeroccino 4
- 1 View-glass
Merk: Hvis du bruker en Aguila- eller Momento & Milk-maskin, skal alternativ melk ikke tilsettes via melkefunksjonen.