Notatbok OXFORD Int. Meetingbook A4 lin   lagt til i handlekurv.
brand-logo

Notatbok OXFORD Int. Meetingbook A4 lin

stk

768368
kr 225,00  inkl.mva
Gi meg beskjed når det er tilgjengelig
Oxfords International-notatbøker er det perfekte valget for ledere. Denne patenterte utgaven av Oxford International-notatbøkene er ideell på møter og gir deg gratis tilgang til Scribzee™.


Meetingbook, som er en del av Oxford International-serien, er et patentert design og utformet med tanke på ledere. Den har doble marger til møtedatoer og temaer, en oppbevaringsmappe med tre klaffer og et tykt polypropylenomslag med dobbel spiral, slik at du enkelt kan bla gjennom den. Lukk notatboken og hold alle notatene dine trygge med en elastisk strikk. De tynt linjerte arkene på 80 g/m² har en universaltopptekst til titler og er laget med Optik Paper®-teknologi som forhindrer at blekket trenger gjennom på den andre siden av papiret. Alle arkene er enkle å dra av og arkivere. De er nemlig mikroperforerte og forhåndshullede.
Dette utvalget av Oxford®-produkter omfatter også Scribzee™. Det er en avansert notatapp som kommer til å endre måten du organiserer og lagrer notatene dine på. Du kan laste ned Scribzee™ gratis på App Store eller Google Play. Med denne appen kan du bruke kameraet på telefonen til å skanne, merke og lagre notatene dine på en trygg måte. Den skybaserte applikasjonen leveres med kryptering for ekstra sikkerhet og gjør det enklere for deg å dele notater etter mapper og hendelser og dele notatene dine med andre. Appen er også integrert med produktivitetsappen Evernote, slik at du kan finne de skannede elementene dine i kalenderen din.

Tynt linjert
Rengjøringsvennlig polypropylenomslag
Miljøvennlig Optik Paper®-papir
Bakre mappe med tre klaffer til løse dokumenter og notater
Elastiske hjørnestrikker
Dobbel spiralinnbinding
Notatboken har 80 ark med 80 g papir
Størrelse: A4+, 240 x 310 mm

MPN:
100104296
FSC-sertifisert:
Ja
Foret:
Ja
Papirfarge:
Hvit
Utvidbar:
Nei
Dekkmateriale:
Prolypropylen
Gridded:
Nei
Papirstørrelse:
A4+
Page marker:
Ja
Hullet:
Ja
Åpne-/lukketype:
Strikk
Mikroperforering:
Ja
Dekkfarge:
Oransje
PEFC-sertifisert:
Ja
  • Fri frakt
  • Trygg bestilling
  • Alt på ett sted

Se også

Nylig sett

Vis alle