Whiteboard NOBO Vendbar lakkert150x120cm   lagt til i handlekurv.
brand-logo

Whiteboard NOBO Vendbar lakkert150x120cm

stk

promo-flag
182375
kr 4.690,00  inkl.mva
Nobo® Classic Mobile-whiteboardtavlen med magnetisk overflate i malt stål kommer med hjul som gjør den enkel å flytte fra ett møterom til et annet, og er en moderne og effektiv løsning for å komme på nye ideer sammen i team og grupper.

Nobo® Classic Mobile-whiteboardtavlen med magnetisk overflate i malt stål har hjul som er enkle å bruke og gir deg økt mobilitet. Å ha begrenset med veggplass er ikke lenger et problem når denne store tusjtavlen kan rulles rundt og flyttes fra ett rom til et annet. I tillegg er det enkelt å rengjøre den eller tørke bort notater under teammøter med tavlens magnetiske overflate i malt stål og muligheten til å tørrvaske den. Denne mobile whiteboardtavlen kan også brukes mer effektivt takket være den dobbeltsidige funksjonen, som fungerer sammen med en horisontal roteringsmekanisme. Nobo® Classic Mobile-whiteboardtavlen med magnetisk overflate i malt stål er moderne, stor og kommer med en stor pennehylle.

Materialoverflate: Stål
Moderne utforming, funksjonell og et rimelig valg
Kommer med hjul for økt mobilitet
Magnetisk: Ja
Spesialfunksjoner: Rengjøres uten vann, har en stor pennehylle og medfølgende Nobo®-tusjpenn, som er bestandig mot blekkflekker
Garanti: 10 år
Mål: 1500 x 1200 mm
Vekt: 31,4 kg
Farge: Hvit
MPN:
1901031
Farge:
Hvit
Høyde:
1200 mm
Bredde:
1500 mm
Surface Material:
Stål
Garanti:
10 år
Pennehylle:
YES (JA)
  • Fri frakt
  • Trygg bestilling
  • Alt på ett sted

Nylig sett

Vis alle